Om oss

 Det hele startet i 2013 med at jeg en dag forsto at det ville være gunstig for helsen min å legge om kostholdet. Jeg kjøpte min første vanndestillator og endret også kostholdet fullstendig. De nye erfaringene med vanndestillator gjorde at jeg raskt forstod at destillert vann er den eneste væsken kroppen vår faktisk trenger. Den første erfaringen jeg gjorde var at det som lå igjen i kokekammeret luktet forferdelig og jeg observerte også at partikler fra vannet som tidligere var usynlige i et glass med vann faktisk brant seg fast som en masse i det rustfrie stålet. Dette bekreftet nærmest instinktivt for meg at jeg hadde gjort et riktig valg ved å begynne å destillere vannet mitt, og jeg har ikke drukket noe annet siden. «Disse stinkende elementene skal ikke inn i min kropp!» tenkte jeg.

Min første destillator (fra Megahome) har vært med meg på tur mange ganger; tre lange opphold i Peru, til Ukraina, Portugal og flere andre steder i verden. Den har gitt meg helt rent vann uansett hvor jeg har vært, og den produserer like rent vann i dag etter alle disse årene, og kanskje enda flere bulker. Jeg har ikke vært hos legen eller brukt noen form for medisiner siden 2013. Kun riktig kost og destillert vann, i kombinasjon med lengre og kortere perioder med faste.

 Ønsket mitt var så at flere skulle forstå hvor viktig det er å drikke helt rent vann, og jeg startet en liten hobby-bedrift og gjorde et lite innkjøp av destillatorer i 2016 som ble starten på rent-vann.no. 

Så bar det ut på tur igjen, før jeg våren 2020 fikk med meg Eva og vi omstrukturerte både selskapet og nettsiden. Vi stiftet Rent Vann AS, hvor målet vårt er å opplyse folket om hvor viktig det er å drikke fullstendig rent vann. Vi, som samfunn, har nok blitt ført grundig bak lyset når det gjelder fakta om dette egentlig enkle tema, nemlig hva sannheten om 100% rent vann virkelig innebærer! Det er nemlig en essensiell del av det å holde seg frisk, men isteden forgifter folk seg selv sakte og med lukkede øyne når de drikker av de forskjellige typer vann vi har tilgjengelig i samfunnet idag.

 Daglig møter vi utelukkende våkne, hyggelige og nysgjerrige mennesker på vår vei med Rent Vann, og vi havner ofte i lange og filosofiske samtaler med kundene våre. Dette inspirerer oss videre, og vi ser nå at fler og fler kontakter oss.

 Det som er viktig for oss er å yte den beste service, og å dele informasjon og kunnskap med så mange som mulig. Vi ønsker virkelig at de som forstår skal kunne drikke vann uten giftstoffer.

Hilsen Marius og Eva

0
    0
    VALGTE VARER
    HANDLEKURVEN ER TOMTILBAKE TIL BUTIKKEN