Megahome – Utvidet informasjon:

*Vi informerer først om at destillert vann som skal drikkes bør oppbevares i beholdere av glass, food-grade silikon/polypropylen eller annet egnet materiale. Pass også på at korken er av egnet materiale. Kontakt oss hvis du har spørsmål om dette.*

Mange forstår nå at vannet i springen eller kjøpevann er ikke rent. Men ved anskaffelse av en vanndestillator kan du allikevel gi deg selv helt rent drikkevann, der absolutt alle former for virus, bakterier og giftstoffer er fjernet. En vanndestillator gir deg renere vann en noen annen form for vannrensing, og du har antakelig aldri smakt rent vann tidligere hvis du ikke har drukket det destillert fra en destillator. En slik maskin vil ha en svært positiv innvirkning på helsen din, da den nærmest fungerer som en ekstra nyre. Den sparer med andre ord kroppens indre organer og systemer fra å måtte filtrere alle urenhetene som ofte er i drikkevann, ved å fjerne disse på forhånd. Vannet smaker nytt, friskt og deilig naturlig.

Den totale kvaliteten til Megahome har aldri blitt forbipassert av billige kopier. Disse maskinene holder den beste kvaliteten du finner på markedet. De er konstruert for å gi deg fullstendig rent vann i flere tiår, og Rent Vann AS selger derfor Megahomes destillatorer med 5 års garanti mot fabrikasjonsfeil.

Drikkevann inneholder normalt giftstoffer som kalles flyktige organiske forbindelser, blant annet fra sprøyte- og løsemidler. Et aktivt kullfilter stopper denne typen giftstoffer fra å bli med ned i det destillerte vannet. Det følger seks slike filtre med Megahomes maskiner. Det anbefales på det sterkeste å skifte dette filteret en gang per måned. Bytter man ikke filter vil man etterhvert – og høyst sannsynlig – få i seg denne typen forurensning. I eksempelvis Store Norske Leksikon kan vi lese at disse stoffene potensielt er kreftfremkallende, så de bør absolutt unngås. De gir også det destillerte vannet vond smak. Prioritér derfor å bytte filter med jevne mellomrom.

En Megahome destillator leveres med vannmugge og strømkabel, og ellers kullfiltre og sitronsyre for seks måneders bruk. Etter dette koster en pakke med 12 kullfiltre kr 248,- og en pose med sitronsyre kr 98,-. Dette vil være nok for ytterligere ett års bruk.

Ved bruk av et TDS-meter kan du måle mengden av oppløste faste stoffer i drikkevannet ditt. Du vil også se at at det destillerte vannet ditt måler 0 PPM, og at du dermed kan konkludere med at det er fullstendig rent.

Vi anbefaler også å lese igjennom våre artikler. Der finner du informasjon om hvorfor vi kun burde drikke destillert vann. Blant annet om hvorfor du absolutt bør unngå å få i deg uorganiske mineraler.

 

0
    0
    VALGTE VARER
    HANDLEKURVEN ER TOMTILBAKE TIL BUTIKKEN