«Spiser» vi plast gjennom vannet vi drikker?

Ifølge en fersk studie, skriver Dagbladet i 2019 at vi mennesker får i oss 1769 plastpartikler hver eneste uke, bare via vannet vi drikker.

De fleste vet at det finnes en rekke kreftfremkallende og hormonforstyrrende stoffer i plast. Dette er bevist i en rekke studier. Dagbladets artikkel gir et svært dystert blide av situasjonen, men de nevner ingen ting om de egentlige konsekvensene plast i drikkevannet har for befolkningens helse.

Mange forstår at myndighetene her står overfor et problem de vanskelig vil klare å løse, så når det gjelder eget, privat drikkevann synes de tiden er inne for å ta saken i egne hender. De skaffer seg derfor en vanndestillator, som fjerner ALLE urenheter, deriblant mikroplast, virus, bakterier. En destillator gir deg 100% rent og særdeles velsmakende drikkevann hver dag, og er potensielt starten på et nytt og sunnere liv.

Dagbladets artikkel kan leses i sin helhet HER. Men les også våre egne, korte artikler på rent-vann.no om hvorfor det er så viktig at vannet du drikker er fullstendig rent hvis du ønsker å opprettholde optimal helse. HER kan du f.eks lese en oppsummering på engelsk om hva 24 leger har skrevet og uttalt om destillert vann og helsen vår.

Google søk: Plast er kreftfremkallende