«Spiser» vi plast gjennom vannet vi drikker?

 I 2019 skrev Dagbladet at vi mennesker får i oss 1769 plastpartikler hver eneste uke, bare via vannet vi drikker, i følge en studie.

Mange av oss vet at det finnes en rekke kreftfremkallende og hormonforstyrrende stoffer i plast. Dette er bevist i en rekke studier. Dagbladets artikkel gir et svært dystert bilde av situasjonen, men de nevner ingen ting om de egentlige konsekvensene plast i drikkevannet har for befolkningens helse.

Mange har forstått at myndighetene her står overfor et problem de vanskelig vil klare å løse. Så når det gjelder eget, privat drikkevann har mange tatt saken i egne hender. De har derfor begynt å destillere vannet, som fjerner ALLE urenheter, deriblant mikroplast, virus, bakterier og uorganiske mineraler. En destillator gir deg 100% rent og særdeles velsmakende drikkevann hver dag, og er potensielt starten på et nytt og sunnere liv. Ta saken i egne hender du også og invester i din egen helse med en destillator som renser vannet og gir deg helt rent vann.

Dagbladets artikkel kan leses i sin helhet HER. Men les gjerne også våre egne, korte artikler på rent-vann.no. Da forstår du fort hvorfor det er så viktig at vannet du drikker er fullstendig rent hvis du ønsker å opprettholde optimal helse. HER kan du også lese en oppsummering om hva 29 leger har skrevet og uttalt om destillert vann og helsen vår.

 Google søk: Plast er kreftfremkallende

 

 

 

 

 

 

0
    0
    VALGTE VARER
    HANDLEKURVEN ER TOMTILBAKE TIL BUTIKKEN