Følgende sitater er blant annet hentet fra nettstedet WorldOfWater. Her er de oversatt til norsk og presenteres nedenfor. Vi har flere av bøkene det refereres til og kan bekrefte at sitatene stemmer. Dette er viktig informasjon for alle som ønsker god helse!

——————–

Det finnes en rekke LØGNER og USANNHETER når det gjelder det å drikke destillert vann. Slik som at destillert vann fjerner mineraler ut av kroppen og at det kan medføre dødsfall. HVA ER SANNHETEN?

 «Det finnes kun ett vann, og det er rent, dampdestillert vann. Ingen annen substans på planeten gjør noe i samme grad for å gjøre oss, og å holde oss friske slik som rent, destillert vann gjør.»
Dr. James Balch, Dietary Wellness 1993.

«Destillert vann er naturens sterkeste løsemiddel. Det er den eneste formen for vann som kan inntas uten at kroppens vev tar skade. Det forskere og allmennheten aldri har innsett er at mineraler som inntas fra drikkevannet utelukkende er uorganiske mineraler, og som ikke kan fordøyes av kroppen. De eneste mineralene som kroppen kan bruke er organiske mineraler fra frukt og grønnsaker. Alle andre former for mineraler er fremmede stoffer for kroppen og må elimineres fra dietten vår.»
Dr. Allen E. Banik, Forfatter av bøkene «The choice is clear» og «Your Water and Your Health”.

«Bevisene for at destillert vann fungerer som et løsemiddel i kroppen som løser opp de uorganiske mineralene er svært tungtveiende. En økende mengde bevis tyder på at destillert vann løser opp og fjerner disse sykdomsfremkallende mineralene, og skyller ut hundrevis av farlige kjemikalier som har blitt tilført kroppen. Destillert vann er ikke bare fritt for forurensning, men det fjerner forurensning fra kroppen, helt inn på celle-nivå. Dermed renses kroppen fullstendig, og den vil fungere slik den skal.
Dr. Robert W. Flinchbaught, fra «Pure Water is Life”

 «Den største ødeleggelsen av kroppen forårsakes av uorganiske mineraler som kommer inn i de små blodårene i kroppen og i hjernen. Åreforkalkning og forkalkning av blodårer starter den dagen du begynner å tilføre kroppen din uorganiske mineraler og kjemikalier fra vannet i springen.»
Dr. Paul Bragg

«Den verste skaden som forårsakes av uorganiske mineraler forekommer i de minste blodårene, og spesielt blodårene i hjernen (75% vann). Forkalkning av blodårer starter den dagen du begynner å tilføre kroppen uorganiske kjemikalier og mineraler. Men når destillert vann drikkes, etterlates ingen skadelige urenheter av noe slag. Det er eksempelvis helt fritt for salter og natrium. Det er også det beste vannet å drikke for optmal funksjon av nyrer (83% vann), blodet (83% vann), lungene (86% vann), mage, lever (85 % vann) og andre vitale organer. Hvorfor? Fordi det er fritt for alle uorganiske mineraler.»
Dr. Paul Bragg, fra sin bok: «The Shocking Truth About Water”.

 «Når du drikker destillert vann absorberes det direkte inn i blodet. Egenskapene det rene vannet har gjør at det vil binde seg til uorganiske salter og elementer som allerede eksisterer i blodet, og forhindre deres svært uheldige inntrengning i ulike organer og kroppsvev. Rent vann sørger for elimineringen av forskjellige avfallsstoffer, og har evnen til å fjerne de uorganiske elementene fra bakken som allerede har samlet seg i kroppen… Det er ingen tvil om at effekten av destillert vann i kroppen fungerer som en brems av ossifiserende (forbenende) forhold som ser ut til å utgjøre årsaken til at man blir gammel.»
Dr. C. W. DeLacy Evans sin bok: «Hvordan forlenge livet»

 «I stedet for å drikke det harde vannet fra springen eller det klorede vannet i byene, er det en stor fordel å drikke destillert vann…. For å forhindre forkalkning i kroppen.»
Dr. Teofilio de la Torre

 «Vann fra springen inneholder alltid en rekke giftstoffer, slik som klor, kloramin, asbest, plantevernmidler, fluorid, kobber, kvikksølv og bly. Den beste måten å fjerne disse på er ved destillasjon.»
Dr. David Kennedy, «How To Save Your Teeth: Toxic-Free Preventitive Dentistry”

 Dr.  Alexander Graham Bell, oppfinneren av telefonen, anerkjente også helseverdien av destillert vann, og forklarte at den daglige bruken forlenget livet hans. Plaget og sengeliggende med isjias, fant Dr. Bell ingen lindring for smertene. Isjias-angrepet hadde kommet på samme tid som han etterforsket deponering av salter i menneskets kropp. En annen, godt kjent vitenskapsmann hadde skrevet en bok der han hadde forklart at alderdom kom fra salt-forekomster i kroppen, og at onder man opplever som gammel var på grunn av manglende eliminering av disse stoffene. Han mente at når slike tilskudd gikk til leddene, medførte det revmatisme. Når de gikk til nyrene, ville man få nyreproblemer og nyresteiner. Og når de satt seg fast i arteriene forårsaket de åreforkalkninger. Og på samme måte når slike forekomster kapslet inn nerver, forårsaket de isjias. Dr. Bell skrev: «Jeg forstod at destillert vann er helt rent. Jeg resonnerte at hvis jeg drakk mye destillert vann, kan jeg bli kvitt noen av saltene som dekker til isjias-nervene. Jeg begynte å drikke og det virket fantastisk bra. Jeg har fortsatt med å drikke destillert vann, og jeg tilskriver dette til min nå nesten perfekte helse.»
Dr. Alexander Graham Bell

 Hvis du bestemmer deg for å drikke flaskevann, sørg for at det er destillert. Men, i det lange løp vil du spare penger hvis du destillerer hjemme. «Gullstandarden» for rensing av vann er et system som destillerer vann og filtrerer det. Du kan da være trygg på at det ikke er klor, fluor, bakterier, virus, plantevernmidler eller bly i vannet ditt. Du får kun rent H2O.»
Dr. Robert D. Willix Jr., fra “Maximum Health”.

 «En destillator i hjemmet er den beste metoden, den beste måten å få destillert vann på. Det er den eneste pålitelige metoden for vannrensing du kan benytte hjemme for å fjerne fluor».
Dr. John Yiamoyuiannis forfatter av boken «Fluoride. The aging Factor».

 «Hardt vann (uorganiske mineraler i løsning) er den underliggende årsak til de aller fleste av sykdommene som kommer som følge av giftstoffer i tarmkanalen. Disse harde mineralene passerer gjennom tarmsystemets vegger og kommer seg inn i lymfesystemet, som igjen leverer sine produkter til blodet. Disse distribueres til alle deler av kroppen. Dette er årsaken til mange av menneskers sykdommer.»
Dr Charles Mayo hos Mayo Clinic.

 «Den eneste formen for vann som synes å være egnet til konsum er destillert vann. Dette er vann som er fullstendig fritt for mineraler eller kjemikalier. Destillert vann er gjort rent ved først å bli varmet opp til kokepunktet hvor det så fordamper, slik at alle urenheter blir borte. Deretter kondenseres vanndampen. Denne prosessen resulterer i vann i sin reneste form. Destillasjon er den mest effektive metoden for vannrensing.»
Dr. Peter A. Lodewick fra boken «A Diabetic Doctor Looks at Diabetes”.

 «De som sier at destillert vann tapper kroppen for mineraler har rett i deler av det de sier, men de gir deg bare 50% av sannheten. Det er praktisk talt umulig for rent vann å trekke ut mineraler som allerede har blitt en integrert del av celler og vev i kroppen. Destillert vann samler kun uorganiske mineraler som forblir i kroppen, mineraler som er kassert fra cellene, mineraler som naturens vann opprinnelig samlet inn fra sin kontakt med jord og stein. Slike mineraler, etter å ha blitt avvist av cellene er uten verdi for kroppen. Tvert imot, er de en byrde for kroppen som destillert vann er i stand til å plukke opp og fjerne fra systemet.»
Dr. Norman W. Walker, fra boken «Water Can undermine Your Health”.

 «Vann er så viktig for hele kroppens system at det er klokt å kun bruke det BESTE. Bruk rent, dampdestillert vann for helse og velvære.»
Dr. John Christopher, fra “Regenerative Diet”.

 «Når man drikker urent, skittent vann virker kroppen som et filter som fanger en prosentandel av avfallsstoffene som er oppløst i vannet. Et filter blir til slutt tilstoppet og ubrukelig – det burde egentlig da bare kastes bort. Menneskekroppen møter ofte samme skjebne. Men det grunnleggende poenget er at kun destillert vann er det som ikke gir oppbygging av skadelige mineraler i kroppen, det er en udiskuterbar sannhet. Belegget som bygges opp i en tekanne etter gjentatt bruk, er spor av etterlatte mineraler ettersom vannet fordamper. Destillert vann etterlater ingen slike spor, hverken i en tekanne eller i en menneskekropp. Det er sant at det på de fleste sykehus blir brukt destillert vann til nyfødte. Destillert vann blir også foreskrevet for hjertepasienter i mange hjerteavdelinger. Og det er sant at nyrestein og andre minerallignende ansamlinger i kroppen er vesentlig mer vanlig i områder hvor drikkevannet inneholder høye nivåer av uorganiske mineraler, hvorpå destillert vann ikke inneholder disse mineralene i det hele tatt. Det er uten tvil det beste vannet som er tilgjengelig og det eneste virkelige rene vannet vi har tilgjengelig i våre forurensede samfunn.»
Dr. Paul Conn, fra «Not A Drop To Drink”.

«Det eneste vannet som sannsynligvis er rent er destillert vann».
Dr. Michael Colgan, fra «The New Nutrition: Medicine For The Millenium”.

«Destillert vann er fullstendig trygt å drikke og har ingen negativ effekt på helsen. Destillasjon fjerner det meste av oppløste stoffer som finnes i alle naturlige vannkilder.»
Dr. Raymond Bishop, Jr. M.D. generalmajor, Medical Corps. Department of the Army, USA Army Health Services Command.

 «Det er ingenting ved destillert vann som gjør at det er skadelig for kroppen. Det kan være nyttig å huske at destillert vann er det eneste tilgjengelige drikkevann for mannskap på marinefartøyer til sjøs.»
Frank N. Hepburn, Nutrient data Forskning Branch, United States Dept. of Agriculture, Consumer Nutririon Division.

 «Vi drikker 90 prosent av våre sykdommer.»
Louis Pasteur

 

 «Jeg har drukket destillert vann siden 1982, nesten halvparten av livet mitt, og blir jeg gitt valget, ville jeg ikke drukket noen annen form for vann. Jeg anbefaler destillert vann til alle mine venner og slektninger, og dette ville jeg ikke gjort hvis jeg ikke var klar over at det er en av de sunneste tingene et menneske kan gjøre. Etter en full body-scan, fortalte legen meg at jeg har de reneste arteriene han noen gang hadde sett hos en på min alder. Og jeg har aldri hatt et brukket bein i kroppen. I motsetning til tullete påstander om at kalsium og andre mineraler «lekker» ut av kroppen!»
Nick Pavlica, H2O Labs Ltd.

 

 «Pasienter med kronisk utmattelsessyndrom får beskjed om å drikke destillert vann».
Edward M. Wagner, fra «How to stay out of the doctor’s office”

 «Destillert vann er den reneste tilgjengelige formen for vann. Destillert vann bidrar til å skille ut tungmetaller fra kroppen.»
Vicki Glassburn, fra «Who killed Candida” 1991.

 «Ved godt vedlikehold gir destillatorer en konstant tilførsel av vann med høy kvalitet. Vannfiltrering og omvendte osmose-systemer er på den annen side på sitt beste når de nylig er installert, men det er uunngåelig at effekten avtar etter hvert.»
Jonathon Konge, forfatter av «Troubled Water».

 «Så langt vi vet, er det ingen negative helseeffekter som følge av konstant inntak av destillert vann.»
Jack A. Bell – assisterende direktør, 1985; American Medical Association; Section for Personal and Public Health Policy.

 «Det finnes ingen absolutte medisinske bevis på at det å drikke destillert vann vil kurere leddgikt, hjertesykdom, høyt blodtrykk, åreforkalkninger, eller dusinvis av andre lidelser. Det er ingen absolutte bevis på at inntak av destillert vann vil fjerne nyrestein, gallestein, redusere grå stær eller kurere emfysem. Men, det finnes hundrevis av historier fra mennesker som med suksess har lindret eller overvunnet disse helseproblemene etter at de har begynt å drikke kun destillert vann».
Dr. Clifford C. Dennison, Ed. D., førsteamanuensis ved Lee Collage i Cleveland, Tennessee, livslang forsker og ekspert.

 «Angående argumentet som forteller om at destillert vann tapper ut mineraler fra kroppen; Det er sant, og dette er akkurat hva vi vil at vannet skal gjøre. Mineralene destillert vann tar med seg er av den ubrukelige, skadelige og uorganiske formen, i ioneform, og vi ønsker at disse skal forlate kroppen i stedet for å bli avleiret og forårsake sykdom. Destillert vann tar ikke ut biologisk tilgjengelige, organiske mineraler, fordi disse raskt blir tatt opp av kroppen etter behov. Hvis det er overskudd tilstede blir de filtrert ut gjennom nyrene og dette er nettopp det som må skje med alle elementer som er overflødige i kroppens sirkulasjon. Destillert vann renser kroppen gjennom å fremme sunn nyrefunksjon».
Ron Kennedy, M. D.

Dette skriver Dr. Andrew Weil, som har drukket destillert vann gjennom en årrekke:

«Du kan så absolutt drikke destillert vann. Dette er vann som har blitt omgjort til damp slik at alle urenheter blir tilbakelagt. Dampen kondenseres deretter, for å lage helt rent vann. Prosessen via destillasjon dreper og fjerner praktisk talt alle bakterier, virus, tungmetaller og andre organiske og uorganiske kontaminasjoner. Når vannet er destillert, er det så rent som det er mulig å få det. Mens det er sant at destillert vann fjerner mineraler, likt som det eliminerer all annen forurensning fra vann, vet jeg at dette ikke er et problem. Vi får nemlig våre mineraler fra mat og ikke fra vann. Hva surhetsgrad angår, har destillert vann nær en nøytral pH-verdi og har ingen effekt på kroppens syre- og basebalanse. Destillert vann er trygt å drikke og det er vannet jeg drikker selv».

 Hvor viktig det er å drikke destillert vann gjennom aldringsprosessen, av Dr. Chester Handley:
«Når kroppen vår begynner å eldes, er det flere ting som skjer. Cellene våre produserer ikke like effektivt, kroppen fordøyer ikke mat like effektivt, kroppen absorberer ikke like effektivt og kroppen eliminerer ikke like effektivt. Og områder av kroppen begynner å føle smerte og har såre punkter som vi ikke hadde tidligere.

En av de viktigste årsakene til smerte er overforbruk av korn hos eldre mennesker. Kornprodukter er myke og enkle å spise og ser tilsynelatende ut til å bli enkelt fordøyd. Men den virkelige sannheten er at korn ikke gir noen fordeler i en aldrende kropp i det hele tatt. Kornprodukter etterlater surt avfall som blir avsatt i leddene, noe som er den viktigste årsaken til leddgikt.

For mange år siden da jeg forsket på destillert vann, oppdaget jeg at i motsetning til alle historiene der ute, tar ikke destillert vann ut en eneste ting som kroppen trenger. Det tar aldri noe ut av en celle. Alt som allerede er i kroppens celler forblir i kroppen, og destillert vann er allikevel det mest effektive verktøyet som finnes i verden for å rense blodbanen, som er den eneste funksjonen vannet virkelig har … å vaske, rengjøre og rense blodet. Husk at blodstrømmen primært er et transportorgan. Folk tenker på det som en væske i stedet for et organ, men det er et organ. Det transporterer næringsstoffer, oksygen og røde blodlegemer gjennom kroppen og fører bort avfallsprodukter og karbondioksid.

Destillert vann er fordampet til damp, delt fra hverandre i et molekyl av hydrogen og oksygen, og gjort om til en gass som stiger opp i atmosfæren, deretter avkjølt og kondensert tilbake til vann. Den samme prosessen skjer i et destilleri når det destillerer vann. Det varmer opp vannet til en gass, alle urenheter blir igjen, alle avfallsprodukter blir etterlatt, så blir det kondensert og omgjort til rent vann og blir det ultimate rene vannet på grunn av en veldig viktig faktor som ikke er finnes i noe annet vann … det er molekylært ustabilt. Det betyr at når det går i blodet ditt, bryter det lettere fra hverandre og fester seg til rusk, avfallsprodukter og uønskede materialer som flyter rundt i blodet.

Destillert vann er også en av de beste midlene for å redusere blodtrykket. Da folk sluttet å drikke regnvann, økte det med hjerte- og karsykdommer. Når blodkarene er rene, har du også mindre hodepine, mindre smerter, har mer oksygen og næringsstoffer tilgjengelig for kroppen og en mer helbredende evne i kroppen.

Det har gått nesten tjue år siden nå at en mann kom ned til kontoret mitt som hadde leddgikt så ille at han knapt kunne komme seg ut av en stol med rett rygg. Smerten hans var uutholdelig. Vi satte ham på avgiftningsprogrammet, tok ham av alt korn i kostholdet, ba ham om å spise bare frukt, grønnsaker, proteiner og kjøttprodukter, og satte ham på destillert vann hver halvtime mens han var våken. Det er vanskelig å tro at en måned senere var den samme mannen ute og jobbet i hagen sin og hadde den beste tiden i sitt liv.

Jeg kan ikke understreke sterkt nok hvor viktig det er å drikke destillert vann for å rense blodstrømmen, for å redusere leddgikt og senke blodtrykket. Destillert vann er også kjent for å redusere kolesterol og triglyserider.

Faktisk er den mest observerbare effekten på kroppen – bedre helse.»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0
    0
    VALGTE VARER
    HANDLEKURVEN ER TOMTILBAKE TIL BUTIKKEN