Ved bruk av vanndestillator kan du på egenhånd produsere fullstendig rent vann. Du vil ha full kontroll på din egne, suverene vannkvalitet, samt at det er svært rimelig å produsere. Ditt destillerte vann vil  koste mindre enn kr 1,50 per liter med dagens strømpriser og jevnlig vedlikehold av destillatoren.

I maskinene fra Megahome kokes vannet først opp i et kokekammer laget av rustfritt stål. Dette medfører i første rekke at samtlige virus og bakterier drepes, samt at prosessen vil etterlate 99,8% av forurensende og giftige stoffer i kokekammeret. Dampen som dannes når vannet kokes består av rene hydrogen- og oksygenmolekyler som ledes gjennom en rustfri stålspiral. Her kjøles dampen ned slik at rent H₂O dannes ved kondensering. Vannet passerer så gjennom et aktivt kullfilter som til slutt fjerner de siste spor av urenheter. Vannet som drypper ut er 99,9% rent, og bør utelukkende oppbevares i glassbeholder. Det er i de fleste tilfeller sjokkerende å se hva som ligger igjen i kokekammeret når destillering av springvann er gjennomført. Lukten og synet av grumset får de fleste til å fortsette med å destillere vannet, for å unngå å få disse giftstoffene i seg.