Destillert vann kalles med god grunn naturens sterkeste løsemiddel. Ikke la deg skremme av det ordet, her snakker vi om løsemiddel som noe utelukkende positivt! Helt rent vann har som egenskap at det løser opp – og binder seg til – uorganiske mineraler som gjør stor skade i kroppen vår over tid. De skadelige mineralene fraktes dermed ut via urinen. Kroppens indre organer og vev (spesielt nyrer/lever/kapilærnett) spares dermed fordi de ikke lenger blir utsatt for uorganiske mineraler i samme grad. Dette vil igjen medføre at man får bedre overskudd og immunforsvaret vil få forbedret kapasitet til å holde deg frisk og rask.

 

Kroppen vår er ikke syk i utgangspunktet, men den blir ofte det som en følge av hvordan vi behandler den gjennom livet. Ved å drikke rent, destillert vann for å dekke kroppens væskebehov, ved å redusere saltinntak (uorganiske mineraler) og å spise råkost hver dag, er vår påstand at dette gir oss et liv med vesentlig mindre sykdom, og et generelt friskere liv.

Les mer om hva leger og fagpersoner har skrevet og uttalt om hvor viktig det er å drikke fullstendig rent vann her.

0
    0
    VALGTE VARER
    HANDLEKURVEN ER TOMTILBAKE TIL BUTIKKEN