Destillert vann kalles med god grunn naturens sterkeste løsemiddel. Helt rent vann har som egenskap at det løser opp – og binder seg til – uorganiske mineraler som gjør stor skade i kroppen over tid. De skadelige mineralene fraktes dermed ut via urinen. Kroppens indre organer og vev (spesielt nyrer/lever/kapilærnett) spares dermed fordi de ikke lenger blir utsatt for uorganiske mineraler i samme grad. Dette vil igjen medføre at man får bedre overskudd og immunforsvaret vil få forbedret kapasitet til å holde deg frisk og rask.

Kroppen er ikke syk i utgangspunktet, men den blir ofte det som en følge av hvordan vi behandler den gjennom livet. Ved å drikke rent, destillert vann for å dekke mesteparten av kroppens væskebehov, er vår påstand at dette gir deg et lengre og friskere liv.

Les mer om hva leger og fagpersoner har skrevet og uttalt om hvor viktig det er å drikke fullstendig rent vann her.