Hvis legen din sier du har jernmangel, vil vel de færreste av oss gå ut for å spise jord og stein?

Men jord og stein er faktisk det du får i deg ved å drikke det som kalles mineralvann. Dette vannet inneholder u-organiske mineraler fra bakken, og disse vil gjøre stor skade når du får dem inn i kroppens systemer, særlig over tid. Vannet i springen inneholder også mineraler av denne typen og bør absolutt unngås.

Den fornuftige måten å få i seg mineraler og næringsstoffer på er gjennom maten vi spiser og ved å drikke ferskpresset juice. Matkildene bør være i form av «levende» mat fra planteriket. Med levende mener vi planter som ikke på noe tidspunkt er varme- eller kuldebehandlet, slik at de nødvendige enzymene i plantene blir ødelagt. Hvis grønnsaker og frukt varmes opp til mer en 48° Celsius, eller fryses ned, vil enzymene dø. Plantens enzymer er nødvendige for at at det du spiser fordøyes fullstendig, slik at alle næringsstoffene tas opp og at maten brytes fullstendig ned.

Planter har i tillegg en fantastisk egenskap i det vi kaller fotosyntesen. Enkelt forklart foregår denne prossesen på følgende måte; Plantene har røttene sine i jorda, hvor de U-ORGANISKE mineralene befinner seg. Vi nevner at for å kunne kalle noe ORGANISK, MÅ det inneholde karbon. Planten bruker Solens lys, jordens mineraler og vann, kombinert med CO2. Den tar så C’en fra CO2 og knytter denne til de u-organiske mineralene den suger opp fra bakken, slik at mineralene blir en organisk del av planten. Det resterende O2 slippes ut igjen, og slik har planten laget nytt tilskudd til luften som blant andre dyr og mennesker puster.

Vi ser nå at planten inneholder for eksempel jern i organisk form, som er den eneste tilstanden mineralet kan ha for at kroppen vår skal kunne bruke det. Som et eksempel på en jernholdig urt som vokser i Norge, nevner vi brennesle. Den inneholder vesentlig mer jern enn selv spinat og broccoli, og vil være til god hjelp ved behov for å korrigere en eventuell jern-mangel.

Denne artikkelen er skrevet for å gjøre leseren oppmerksom på at såkalt mineralvann faktisk er skadelig å drikke, selv om de færreste har kunnskap om dette.

 

I stedet for å drikke hardt vann fra springen og klorvannet i byene, er det beste du kan gjøre å drikke destillert vann. . . for å forhindre forkalkninger i kroppen.

Dr. Teofilio de la Torre

Bestill en vann-destillator!

En destillator fra Megahome lager 4 liter rent vann per destillasjon. Alt du trenger å gjøre er å fylle den opp med vann og slå den på. Den ordner resten selv. Maskinen har en innebygget sensor som gjør at den automatisk slår seg av når kokekammeret er tomt.