Destillasjon er metoden som brukes for å lage helt rent vann og ved dampdestillasjon lager Jordens økosystem rent vann. Vi kan etterligne denne prosessen med en destillator og dermed ha tilgang til rent, helsegivende vann til enhver tid.

Vannet som produseres av våre destillatorer blir alltid 99,9 – 100% rent. Ved å destillere vannet kan du altså selv produsere vann som er veldig mye renere enn vannet i springen eller noen type vann du får kjøpt i butikken. I tillegg er det bevist at vann fra destillasjon alltid vil være renere enn fra alle andre former for vannbehandling, inkludert filtrering, UV-behandling eller enkel koking av vannet.

 

Hvordan virker en destillator? Hvordan destillere vann?

I våre destillatorer kokes vannet opp i en beholder laget av rustfritt stål. Dette medfører i første rekke at samtlige virus og bakterier drepes. Dampen som dannes når vannet kokes består av rene H2O-molekyler. Den ledes  gjennom en rustfri stålspiral hvor den kjøles ned slik at helt rent, flytende H2O dannes ved kondensering. Destillatoren har også et aktivt kullfilter som fjerner såkalte flyktige organiske forbindelser, som har et lavere fordampningspunkt enn vann. Prosessen etterlater hele 99,8% av forurensende og giftige stoffer i destillatorens kokekammer. Resten av urenheter fanges opp i kullfilteret, slik at vannet som drypper ut alltid er tilnærmet lik 100% rent.

Det rene vannet anbefales å  oppbevares i – og drikkes fra – beholdere laget av glass, da destillert vann løser opp aluminium og mange former for plast når det kommer i kontakt med disse. Og slike partikler skal ikke inn i kroppen vår hvis vi ønsker å holde oss friske og raske.

 

Hvordan sammenlignes destillering av vann med andre typer vannbehandlig?

To andre vanlige metoder for rensing av vann er bruk av aktivt kullfilter og omvendt osmose. Av disse to er omvendt osmose den mest effektive teknikken totalt, men tester i laboratorium viser allikevel at destillasjon er vesentlig mer effektivt enn omvendt osmose. Kullfilter er svært effektivt mot flyktige organiske forbindelser, og slike filtre er en del av våre destillatorer.

I laboratorium er det påvist at en destillator fra Megahome fjerner 99,9 – 100% av følgende elementer:

Organiske kjemikalier:
Antibiotika, gjødsel, plantevernmidler, insektmidler, ugressmidler, løsemidler, veksthormoner.

Uorganiske elementer:
Aluminium, fosfor, asbest, selen, natrium, fluor, jern, bly, kvikksølv, barium, nitrater, kobber, bly, klor, arsenikk, og alle mineraler som lager «hardt vann».

Biologiske elementer:
Virus, bakterier, parasitter, chryptosporidium, klamydia, giardia m.m.

Radioaktive elementer:
Radium, strontium 90 og plutonium.

Destillert vann er naturens kraftigste løsemiddel. Det er den eneste formen for  vann som kan inntas uten at kroppens vev tar skade. Det forskere og allmennheten aldri har innsett er at mineraler som inntas fra drikkevann utelukkende er uorganiske mineraler som ikke kan fordøyes i kroppen. De eneste mineralene kroppen kan bruke er organiske mineraler fra frukt og grønnsaker. Alle andre former for mineraler er fremmede stoffer for kroppen og må elimineres.

Dr. Allen E. Banik

Forfatter av bøkene "The choice is Clear " og "Your Water and Your Health."

Kjøp deg en vanndestillator!

 

En destillator fra Megahome lager 4 liter rent vann per destillasjon. Alt du trenger å gjøre er å fylle den opp med vann og slå den på. Den ordner resten selv. Maskinen har en innebygget sensor som gjør at den automatisk slår seg av når kokekammeret er tomt. 

Destillatoren er er svært enkel å ta med seg på reise, f.eks til hytta.

0
    0
    VALGTE VARER
    HANDLEKURVEN ER TOMTILBAKE TIL BUTIKKEN