Destillasjon er metoden som brukes for å lage helt rent vann, og det er ved dampdestillasjon at Jordens økosystem lager rent vann til oss, Vi har selv muligheten til å etterligne denne prosessen ved hjelp av en destillator.

Vannet som produseres av våre destillatorer blir alltid 99,9 – 100% rent. Ved å destillere vannet kan du altså selv produsere vann som er vesentlig renere enn vannet i springen eller noen type vann du får kjøpt i butikken. I tillegg er det bevist at vann fra destillasjon alltid vil være renere enn fra alle andre former for vannbehandling, inkludert filtrering, UV-behandling eller enkel koking av vannet.

Hvordan virker en destillator?

I våre destillatorer kokes vannet opp i en beholder laget av rustfritt stål. Dette medfører i første rekke at samtlige virus og bakterier drepes. Dampen som dannes når vannet kokes består av rene hydrogen- og oksygenmolekyler. Den ledes  gjennom en rustfri stålspiral hvor den kjøles ned slik at helt rent H2O dannes ved kondensering. Vannet passerer så gjennom et aktivt kullfilter som ligger i glassbeholder som til slutt fjerner de siste spor av urenheter. Prosessen etterlater hele 99,8% av forurensende og giftige stoffer i destillatorens kokekammer.

Vannet som kommer ut er tilnærmet fullstendig rent, og bør drikkes og oppbevares i beholdere laget av glass.

Hvordan sammenlignes destillering av vann med andre typer vannbehandlig?

To andre vanlige metoder for rensing av vann er bruk av aktivt kullfilter og omvendt osmose. Av disse to er omvendt osmose den mest effektive teknikken, men tester i laboratorium viser at destillasjon er vesentlig mer effektivt enn omvendt osmose.

I laboratorium er det påvist at våre destillatorer fjerner 99,8 – 99,9% av følgende elementer:

Organiske kjemikalier:
Antibiotika, gjødsel, plantevernmidler, insektmidler, ugressmidler, løsemidler, veksthormoner.

Uorganiske elementer:
Aluminium, fosfor, asbest, selen, natrium, fluor, jern, bly, kvikksølv, barium, nitrater, kobber, bly, klor, arsenikk, og alle mineraler som lager «hardt vann».

Biologiske elementer:
Virus, bakterier, parasitter, chryptosporidium, klamydia, giardia m.m.

Radioaktive elementer:
Radium, strontium 90 og plutonium.

Destillert vann er naturens kraftigste løsemiddel. Det er den eneste formen for  vann som kan inntas uten at kroppens vev tar skade. Det forskere og allmennheten aldri har innsett er at mineraler som inntas fra drikkevann alle er uorganiske mineraler, og som ikke kan fordøyes i kroppen. De eneste mineraler kroppen kan bruke er organiske mineraler fra frukt og grønnsaker. Alle andre former for mineraler er fremmede stoffer for kroppen og må elimineres. I dag gir mange progressive leger destillert vann til sine pasienter. Alle dialysemaskiner opererer eksempelvis med destillert vann.

Dr. Allen E. Banik

Forfatter av bøkene "The choice is Clear " og "Your Water and Your Health."

Kjøp deg en vanndestillator!

 

En destillator fra Megahome lager 4 liter rent vann per destillasjon. Alt du trenger å gjøre er å fylle den opp med vann og slå den på. Den ordner resten selv. Maskinen har en innebygget sensor som gjør at den automatisk slår seg av når kokekammeret er tomt. 

Destillatoren er er svært enkel å ta med seg på reise, f.eks til hytta.